Pera & Kučići

Saradnja vojvode Nikolića i nepokolebljivog mu raba Petra je rabota koju bi obe zainteresovane strane zadržale u BTL -u. Nesmotreni kučići, poput da je kerber naloženog Bjelića, u jasnim komentarima na teme malčice kompromituje taj konspirativan pristup.

Grobar & Rob entertainment company  na e-novinama u tekstu naslovljenom „Borba za Kosovo po fensi kafanama“ objavljenom na sajtu 30.03.2013. „usuđuju se da prenose informacije prvog potpredsednika vlade“.   Nije čudo da im je usud da se usuđuju, jer ovaj naš Pera iz administrativnog, samo poštuje pravila službe, al’ eto opet „da se zna“.

Vučić naravno tvrdi da je bivša vlada na odbranu Kosova potrošila 700 miliona evra!  Ma malo nam je to skupo, reklo bi se.  Pa to je upravo ono što i žele da kažete pre nego li su, citiram e-novine: „neki drugi ljudi počeli da sprovode planove i programe koji tokom dva mandata nisu previše doticali Tadića, Jovanovića, Koraća i ostalu preplaćenu poslaničku družinu„.  Bjelić nam u komentaru na tekst kaže: „Medjutim, ja sam za to da se i ovima pruzi prilika. I to ne onako kako zamisljaju jajare koje, recimo, gostuju kod Natase Odalovic, vec cele cetiri, jebene godine.“

Planove i programe?! Čije planove i kakve programe spominje redakcija? Da l’ nam ova  družina želi reći da su upućeni u planove Reichstaga il’ ove „vlade narodnog spasa“.

Podsetićemo se šta je ovo kuče reklo na portalu „Islamske zajednice u Norrkopingu“:

U procjepu između lokalnih novinarskih udruga UNS i NUNS kojima danas rukovode besprizornici struke, Danasa i Vremena, nekadašnjih bastiona slobodnog novinarstva koji sada pišu ode najbeskrupuloznijim pripadnicima srpskog društva, i stranačkih tabloida i ostalih moralnih kriplova, e-novine se javno odriču svake podrške koja bi, u uobičajenom pijanstvu, mogla stići iz tih podaničkih katakombi.“

I šta reći a ne zaplakati, gledajući ove kučiće, kako se sapliću oko nogu poznatog zvezdarskog džedaja, Luković J. Walker-a.

Advertisements

4 thoughts on “Pera & Kučići

    • Shvatate vi o cemu se radi. Nikolic je preko banera finansirao E – novine i trebalo bi da se sada distancira od P.L. koji se bavi najtezom antisrpskom kampanjom. Ako to ne uradi, razumece se da je Nikolic finansirao antisrpsku kampanju. Treba li vam objasnjenje sta je antisrpska kampanja?

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s